Počeo je festival arterijske hipertenzije!

Počeo je "festival" arterijske hipertenzije!

#festival arterijske hipertenzije #događanje #video predavanja

Poštovani kolegice i kolege, 

čast nam je obavijestiti Vas da je započeo prvi dio "festivala" arterijske hipertenzije na Visu. 

U sklopu 12. Memorijalnog međunarodnog simpozija "profesor Miljenko Marinković" za Vas je pripremljen iznimno bogat i nadasve informativan program predavanja i rasprava, koji možete pogledati ovdje

 


 

Sva kongresna predavanja su Vam već sada dostupna za pregledavanje. Skoro smo sigurni da ćete pronaći temu koja će Vas posebno zanimati između 15 cjelina posvećenih multidisciplinarnom pristupu dijagnostici i terapiji hipertenzije, njezinih uzroka, posljedica te naravno prevenciji.

Otvorene su i predregistracije putem kojih ćete moći sudjelovati na prijenosima rasprava u živo i sudjelovanje na radionicama koje ćemo koristit u kreiranju novoga projekta Hrvatskoga društva za hipertenziju namijenjenog primarnoj prevenciji hipertenzije u općoj populaciji.  

Također omogućeno Vam je i postavljanje pitanja na koja će cijenjeni predavači i stručnjaci odgovarati na samom simpoziju. Vaša pitanja biti će osnova kvalitetnih i konstruktivnih rasprava. Bez međusobne komunikacije i suradnje ostajemo u hipertenzivnom mraku. 

 


 

Osim novih informacija i saznanja koje nećete moći izbjeći, Hrvatska liječnička komora je zainteresiranoj publici dodijelila 10 bodova za pregled predavanja. 

Naš profesor Miljenko Marinković, u čiju čast se održava ovaj simpozij, bio bi ponosan kada bi vidio koje sve tehnologije danas koristimo u borbi protiv arterijske hipertenzije i na koje sve načine se zainteresirani mogu u nju uključiti.